VIESTINTÄ JA VUOROVAIKUTUS

Ovatko viestintä ja vuorovaikutus sinun järjestössäsi musta aukko?

Katoaako mustaan aukkoon kaikki vapaaehtoisten aika ja jaksaminen? Onko teillä olemassa suunnitelma? Oletteko edes pysähtyneet miettimään kokonaisuutta? Onnistunut viestintä ja vuorovaikutus ovat onnistumisen perusedellytyksiä, myös vapaaehtoistyössä! Onnistumiseen tarvitaan määrän lisäksi myös laatua!

Kasvokkain

Tulossa...

Verkossa

Tulossa...

Virtuaalisesti

Tulossa...

Yhteistyö ja vaikuttavuus


Yhteistyö on vaikuttamista, mikä edellyttää yhteistyötä yhteisön sisällä ja ulospäin. Vaikuttaminen on vuorovaikutusta ja parhaimmillaan se voi johtaa hyvään kumppanuuteen. 

Välillä on tärkeää pysähtyä pohtimaan, miten puhutella eri kohderyhmiä ja miten tavoittaa ihmisiä. Miten varmistaa oikea näkyvyys oikealle yleisölle?

Monissa järjestöissä tehdään taitavaa viestintää ja vaikuttamistyötä verkkosivuilla ja eri some-kanavissa. Se ei kuitenkaan riitä. Tarvitaan kohtaamisia - myös henkilökohtaisia kohtaamisia.

On tärkeää tunnistaa keskeiset vaikuttamistoiminnan kohteet ja sopia erilaisista toimenpiteistä tavoitteiden saavuttamiseksi. 

Pitkä kokemus

Minulla on vuosien kokemus viestinnästä ja vuorovaikutuksesta sekä työelämästä, että vapaaehtoistyön johtamisesta.

Voinko olla sinulle apuna?

Aloitetaan vaikka siitä, mitä haluat viestinnällä ja vuorovaikutuksella saavuttaa. Ketä tavoittaa.

Mietitään, mikä identiteetti eri viestintäkanavilla sinun järjestössäsi on. Tehdään yhdessä ensimmäinen viestintäsuunnitelmanne.

JUTELLAANKO LISÄÄ?