Toiminta

Onko johtaminen yksinäistä ? 

Voinko olla avuksi? Minulla on yli 30 vuoden kokemus vapaaehtoistyöstä, sen johtamisesta ja kehittämisestä. Opitaan toinen toisiltamme!

Jos tekeminen tuntuu pitkään "pakkopullalta", suosittelen kirjaamaan ylös plussat ja miinukset ja nukkumaan yön yli.

Jos vapaaehtoistyö kuitenkin vie enemmän kuin antaa, päätä tehdä jotain muuta! 

Ymmärrä vaihtaa roolia tai fokusta, etsi sellaista uutta, josta on sinulle iloa! Maailma on täynnä vapaaehtoistyön paikkoja - niistä löytyy varmasti sinun elämäntilanteeseesi sopiva tehtävä! Jos jätät toiminnan tai vaihdat roolia, tee se vastuullisesti ja harkiten! Älä jätä kavereita pulaan!

Saat apua, kun ymmärrät vaan pyytää!

Viestintä ja vuorovaikutus

Vanhempaintoiminta ja osaaminen

Haluan puhua vanhempaintoiminnasta ja osaamisesta samassa lauseessa! Ketunhäntä kainalossa!

Minkälainen osaamisen kehittämisen suunnitelma sinun järjestössä on? Oletteko kuvanneet osaamisen vaatimuksia, jotta pääsette tavoitteisiin - jotta mukaan tuleva uusi ihminen tietää minkälaista osaamista häneltä odotetaan?

Ettekö tiedä itsekään? Älä välitä, moni muukaan ei tiedä! Teidän kuitenkin pitäisi tietää! 

Minä voin auttaa sinua!

Vanhempaintoiminta

Vanhempaintoiminta on iloista yhdessä tekemistä! Sitä voi tehdä jo silloin, kun oma lapsi ei ole vielä edes syntynyt. Kun lapset aikuistuvat, vanhempaintoimintaa voi edelleen tehdä monella tavalla - silloinhan osaaminen on usein parhaimmillaan ja jokaisen panos verkostoon on kullan arvoinen! Tapoja on monenlaisia, ihan niin kuin meitä ihmisiäkin on monenlaisia!

Mikä on sinun tapasi? Miten sinä teet vanhempaintoimintaa? Vai harkitsetko ehkä vasta mukaan tulemista?

Osaamisen kehittäminen

Osaamisen kehittämisen lainalaisuudet pätevät mihin tahansa vapaaehtoistoimintaan. Joskus pienellä panostuksella osaamiseen voi olla suuri merkitys tuloksellisuuteen. Kannattaa pysähtyä hetkeksi aiheen äärelle!

Viedään yhdessä toimintanne aivan uudelle tasolle!

JUTELLAANKO LISÄÄ?