PODCASTIT - mikajokinen.com

Lasten ja nuorten urheiluharrastukset

Kesto 31:03

21.9.2020

Vieraanani Vanhempaintoiminnan mentoreissa oli kaksi kokenutta urheiluvaikuttajaa, kasvattajaa ja isää: Coach Kari ja Pekka Kaartinen Iceheartsista.

Molemmilla miehillä on vankka kokemus lasten ja nuorten parissa toimimisesta. Podcast tarjoaa vanhemmille ja huoltajille ajattelun aihetta ja käytännön vinkkejä, kuinka kasvattaa hyviä koululaisia, urheilijoita ja todellisia mestareita elämään. Millaisen Kotikenttäedun sinun kotisi tarjoaa lapselle?


Vanhempainyhdistyksen johtaminen

Kesto 37:36

8.9.2020

Ajatuksia yhdistyksen ja sen vapaaehtoisten johtamisesta. Suomen Vanhempainliiton Vanhempaintoimijoiden verkkokahvilassa 8.9.2020 vieraana Vanhempaintoiminnan mentorit ry:n puheenjohtajan roolissa.


Tulevaisuus ja sen suunnittelu

Kesto 18:11

14.11.2019

Tulevaisuussuunnittelusta ei ole järjestölle vain hyötyä - se on elinehto! Järjestön kehittymisen sekä paikkansa vakiinnuttamisen ja säilyttämisen näkökulmasta on tärkeää varmistaa oikeat visio ja strategia, sekä varmistaa yhteinen ymmärrys missiosta - yhdessä johdon ja keskeisten kumppanien ja sidosryhmien kanssa. Siihen tarvitaan tulevaisuuden suunnittelua!


Terveisiä saunan lauteilta!

Kesto 24:45

24.10.2019

Ajatuksia vapaaehtoistyöstä. Johtamisesta, kehittämisestä, tavoitteellisuudesta, osaamisesta, vanhempaintoiminnasta, jne. Avaa podcastien sarjan. Tervetuloa kuulolle!

www.mikajokinen.com - sarja alkaa


HALUATKO OTTAA MINUUN YHTEYTTÄ?