PODCASTIT - mikajokinen.com

Vinkkejä markkinointiviestintään somessa!

Kesto 52:31

Vieraanani Vanhempaintoiminnan mentoreissa oli kaksi kokenutta markkinoinnin ja viestinnän konkaria, Anna Heinsalmi Huisi Business Oy:stä ja Liisa Siitonen Xennek Oy:stä.

Anna on Huisi Business Oy:n perustaja ja toimitusjohtaja. Hän on auttanut organisaatioita kehittämään toimintatapojaan ja toteuttamaan muutoksia jo yli 20 vuoden ajan. Anna on muun muassa johtanut markkinointia, kehittänyt konsepteja ja tehnyt käytännön markkinointi- ja asiakasviestintää. Hän korostaa, että muutoksen läpivienti on nimenomaan viestintää ja markkinointia.

www.linkedin.com/in/annaheinsalmi

www.huisi.fi

Liisa toimii konsulttina ja kouluttajana Xennek Oy:ssä. Liisa auttaa asiakkaitaan menestymään sosiaalisessa mediassa ja digitaalisessa markkinointiviestinnässä. Liisalla on yli 20 vuoden kokemus digitaalisesta markkinointiviestinnästä ja hän on toiminut kouluttajana 9 vuotta. Kokemusta Liisa on hankkinut digimedia- ja mainostoimistoista sekä mediataloista.

www.linkedin.com/in/liisasiitonen

www.xennek.fi

Lasten ja nuorten urheiluharrastukset

Kesto 31:03

21.9.2020

Vieraanani Vanhempaintoiminnan mentoreissa oli kaksi kokenutta urheiluvaikuttajaa, kasvattajaa ja isää: Coach Kari ja Pekka Kaartinen Iceheartsista.

Molemmilla miehillä on vankka kokemus lasten ja nuorten parissa toimimisesta. Podcast tarjoaa vanhemmille ja huoltajille ajattelun aihetta ja käytännön vinkkejä, kuinka kasvattaa hyviä koululaisia, urheilijoita ja todellisia mestareita elämään. Millaisen Kotikenttäedun sinun kotisi tarjoaa lapselle?


Vanhempainyhdistyksen johtaminen

Kesto 37:36

8.9.2020

Ajatuksia yhdistyksen ja sen vapaaehtoisten johtamisesta. Suomen Vanhempainliiton Vanhempaintoimijoiden verkkokahvilassa 8.9.2020 vieraana Vanhempaintoiminnan mentorit ry:n puheenjohtajan roolissa.


Tulevaisuus ja sen suunnittelu

Kesto 18:11

14.11.2019

Tulevaisuussuunnittelusta ei ole järjestölle vain hyötyä - se on elinehto! Järjestön kehittymisen sekä paikkansa vakiinnuttamisen ja säilyttämisen näkökulmasta on tärkeää varmistaa oikeat visio ja strategia, sekä varmistaa yhteinen ymmärrys missiosta - yhdessä johdon ja keskeisten kumppanien ja sidosryhmien kanssa. Siihen tarvitaan tulevaisuuden suunnittelua!


Terveisiä saunan lauteilta!

Kesto 24:45

24.10.2019

Ajatuksia vapaaehtoistyöstä. Johtamisesta, kehittämisestä, tavoitteellisuudesta, osaamisesta, vanhempaintoiminnasta, jne. Avaa podcastien sarjan. Tervetuloa kuulolle!

www.mikajokinen.com - sarja alkaa


HALUATKO OTTAA MINUUN YHTEYTTÄ?